Lambasüdame-tartar

Nami-Nami toimetaja Ilse juhtnöörid lambasüdame-tartari valmistamiseks.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 hästi värske lambasüda

maitse järgi Worcesteri kastet

soolahelbeid ja musta pipart

Serveerimiseks:

hakitud marineeritud kurki

hakitud tavalist või šalottsibulat

kappareid

munakollast või vutimuna

Valmistamine

Puhasta lambasüda rasvast ja kelmetest, haki terava noaga võimalikult peeneks. Maitsesta Worcesteri kastmega.

Tõsta taldrikule, kõrvale säti hakitud sibulat, marineeritud kurki, kappareid ja munakollane. Maitsesta soola-pipraga ja serveeri nt röstitud saia või sepikuga. 

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR