Veisesüdame-tartar

Väikese tomatilisandiga böff. Kui kasutad nn härjasüda tomatit, on Sul roas esinedatud kaks härjasüda :)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g veisesüdant

1 tomat (soovitatavalt nn härjasüda)

2 sl kappareid

1 küüslauguküüs

0,5 punast sibulat

soola ja musta pipart

paar tilka Worcesteri kastet

värsket peterselli

riivitud sidrunikoort

Valmistamine

Puhasta veisesüda liigsest rasvast, kelmetest ja kõõlustest. Haki süda hästi peeneks. Haki ka kõik ülejäänud ained peeneks ja sega kõik kokku.

Lase pisut maitsetel külmkapis tõmmata. Paku koos musta leiva krõpsudega.

Piret Hansoni retsept on mugandatud Liivimaa Lihaveise lehelt, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 07.09.2017 11:06

Mmmm, maitsev !