Väikese tomatilisandiga böff. Kui kasutad nn härjasüda tomatit, on Sul roas esinedatud kaks härjasüda :)
200 g veisesüdant
1 tomat (soovitatavalt nn härjasüda)
2 sl kappareid
1 küüslauguküüs
0,5 punast sibulat
soola ja musta pipart
paar tilka Worcesteri kastet
värsket peterselli
riivitud sidrunikoort
Puhasta veisesüda liigsest rasvast, kelmetest ja kõõlustest. Haki süda hästi peeneks. Haki ka kõik ülejäänud ained peeneks ja sega kõik kokku.
Lase pisut maitsetel külmkapis tõmmata. Paku koos musta leiva krõpsudega.
Piret Hansoni retsept on mugandatud Liivimaa Lihaveise lehelt, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Mmmm, maitsev !
Veisesüdame-tartar
Väikese tomatilisandiga böff. Kui kasutad nn härjasüda tomatit, on Sul roas esinedatud kaks härjasüda :)