225 g hästi värsket veisesüda
1 hakitud marineeritud kurk (kornišon)
0,5 tl loputatud ja nõrutatud kappareid
1 viilutatud punane linnusilmatšilli
1 tl hakitud punast sibulat
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:10 viilu baguette'i või ciabatta't
Puhasta veisesüda liigsest rasvast, kelmetest ja kõõlustest. Lõika liha esmalt õhukesteks viiludeks, seejärel haki kahe hästi terava noa abil hästi peeneks.
Sega õrnalt juurde munarebud, peenelt hakitud kornišon, kapparid, tšilli ja punasibul. Maitsesta meresoola ja musta pipraga.
Tõsta kahele taldrikule, serveeri kohe koos õliga pintseldatud ja grillitud saiaviiludega.
Allikas: The Globe and Mail, retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Veisesüdame-tartar
Maitsva tartari saab ka veisesüdamest.