1 sl maisitärklist
2 sl õli
170 g värskeid lo-mein nuudleid
1 talisibul või roheline sibul
0,25 värsket kapsast
70 g rohelisi aedube
1 väike porgand
1 paksoi
5 g värsket koriandrit
soola ja musta pipart
2 sl sojakastet
1 sl magusat sojakastet ehk kecap manis't (indoneesia vürtsikaste)
laimisektoreid serveerimiseks
Vispelda väikeses kausis munavalge kohevaks. Lisa maisitärklis ning 1 cm laiusteks ribadeks lõigatud kanafilee. Sega läbi ning pane 24 tunniks külmkappi maitsestuma.
Järgmisel päeval kuumuta potis vesi keemiseni, lisa julgelt soola. Lisa nuudlid ning keeda pehmeks (u 2 minutit). Lisa ribadeks lõigatud kapsas, 4 cm juppideks lõigatud oad, tikkudeks lõigatud porgand ja viilutatud paksoi. Kuumuta 1-2 minutit, siis nõruta hoolega.
Samal ajal kuumuta suurel pannil või vokis õli mõõdukalt tugeval tulel. Lisa kanafileeribad ja prae neid u 5 minutit kuni pruunistumiseni. Lisa hakitud küüslauk ja prae 1-2 minutit. Lisa viilutatud roheline sibul, sega läbi.
Lisa nõrutatud nuudlid ja köögiviljad, seejärel magus sojakaste, tavaline sojakaste ning sool-pipar. Sega läbi, kalla serveerimisnõusse ja puista peale koriandrilehed. Serveeri laimisektoritega.
Allikas: Munchies
Lo Mein filipiinide moodi
Lo Mein on Hiina köögist pärit nuudliroog. Kasutatakse nisujahuga nuudleid, mis segatakse erinevate vokitud lisanditega. Siin on Filipiinidel levinud viis sellest roast.