Põneva puuviljalisandiga versioon klassikalisest Capri salatist.
4-5 nektariini või virsikut
5-6 küpset tomatit
300 g Mozzarella juustu
värsket basiilikut
külmpressitud oliiviõli
palsamiäädikat
soola ja musta pipart
Poolita nektariinid, eemalda kivid ning lõika nektariinid seejärel viiludeks. Viiluta tomatid, lõika juust viiludeks või rebi tükkideks.
Lao juustu-, nektariini- ja tomativiilud kenasti taldrikule. Maitsesta soola-pipraga, puista vahele ja peale basiilikulehti. Nirista peale oliiviõli.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni, kes kasutas Italian Taste in Estonia poolt maale toodud nektariine.
Mõnus, veidi magusama maitsega salat. Meie perele meeldis!
Capri salat nektariiniga
Põneva puuviljalisandiga versioon klassikalisest Capri salatist.