Capri salat nektariiniga

Põneva puuviljalisandiga versioon klassikalisest Capri salatist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4-5 nektariini või virsikut

5-6 küpset tomatit

300 g Mozzarella juustu

värsket basiilikut

külmpressitud oliiviõli

palsamiäädikat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Poolita nektariinid, eemalda kivid ning lõika nektariinid seejärel viiludeks. Viiluta tomatid, lõika juust viiludeks või rebi tükkideks.

Lao juustu-, nektariini- ja tomativiilud kenasti taldrikule. Maitsesta soola-pipraga, puista vahele ja peale basiilikulehti. Nirista peale oliiviõli.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni, kes kasutas Italian Taste in Estonia poolt maale toodud nektariine. 

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 29.06.2017 09:00

Mõnus, veidi magusama maitsega salat. Meie perele meeldis!