Pesto-tortellini salat

Selle salati valmistamiseks läheb vaja mitmeid valmistooteid, aga suvel on abi ka sellistest retseptidest.

Kogus
kaheksale kuni kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g juustutäidisega tortelliine

1 l poolitatud kirsstomateid

350 g röstitud paprikaid

5 sl basiilikupestot

Valmistamine

Kuumuta suures potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni. Lisa tortelliinid ja keeda vastavalt pakendi juhistele. Nõruta ja jahuta korraks kiiresti külma vee all. Nõruta uuesti. 

Pane keedetud tortelliinid, poolitatud kirsstomatid, tükeldatud röstitud paprikad suurde kaussi ja sega läbi. Lisa pesto ja sega uuesti läbi. 

Nipid ja soovitused:

  • Pane salat õhukindlasse karpi ja säilita kuni 3 päeva külmkapis. Tõsta pool tundi enne serveerimist toatemperatuurile. 
  • Pestoretsepti leiad siit, paprikate röstimise juhendi siit.

Allikas: The Kitchn

LISA KOMMENTAAR