praadimiseks oliiviõli
1 sl tavalist või suitsupaprikat
1 väiksem Rooma salat
350 g Caesari kastet (nt Tarplan)
1 väike mahedamaitseline salatisibul või punane sibul
5 dl krutoone ehk röstitud saiakuubikuid (u 1 ciabatta)
250 g tricolore makarone (fusilli, penne)
50 g Parmesani või muud kõvemat juustu
siledalehist peterselli
Kuumuta ahi 180C. Keeda makaronid al dente. Koori sibul, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lõika salat väikesteks tükkideks. Lõika juust laastudeks.
Sega kanakintsufileed oliiviõliga, aseta ahjuplaadile. Maitsesta soola-pipraga ning puista igale kanakintsule veidi suitsupaprikat. Küpseta 20 minutit, siis lõika ampsusuurusteks tükkideks.
Pane suurde kaussi Rooma salat, lisa 1/2 Caesari kastmest. Lisa sibulaviilud, krutoonid, kanatükid, jahtunud makaronid ja sega uuesti. Nirista peale ülejäänud Caesari salat, puista peale parmesanilaastud. Kaunista petersellilehtedega ja serveeri.
Retsept on mugandatud Taste.com.au lehelt, mugandas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille.
Meile meeldis! Ma võtsin poole vähem makarone ja Rooma salatit, kui algretseptis (taste.com.au) soovitatud oli. Oli täitsa caesar'lik ja samas tegi makaron salati veidi mahedamaks. </br>Kasutasin valmis Caesari kastet, krutoonid tegin ise ühest ciabatta'st.
Meie pere lemmik!
Kana-makaronisalat Caesari kastmega
Klassikalised Caesari salati maitsed on siin lisatud makaronisalatile. Kasuta nt kodumaist Tarplan Caesari salatikastet.