Toekas salat.
3 õliga tuunikalakonservi (a 150 g)
1 pikk kurk
2-3 küpset avokaadot
1 punane sibul
4 sl hakitud värsket koriandrit
2 sl värskelt pressitud sidrunimahla
2 sl külmpressitud oliiviõli
soola ja musta pipart
Nõruta tuunikala, tee kahvliga väiksemateks tükkideks. Lõika kurk viiludeks. Lõika avokaadod pooleks, eemalda kivid ning lõika viljaliha viiludeks. Koori sibul, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
Sega suures kausis kurk, avokaado, sibul, tuunikala ja hakitud koriander. Nirista peale oliiviõl ja sidrunimahl, maitsesta soola ja pipraga.
Sega kõik komponendid õrnalt läbi ja serveeri.
Allikas: Natasha's Kitchen. Retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille.
Avokaado-tuunikalasalat
Toekas salat.