Haki krabipulgad hästi peeneks või kasuta krabinuudleid. Riivi juust ja keedetud munad peene riiviga. Riivi küüslauk peene riiviga või purusta küüslaugupressiga.
Pane veidi krabipulgahaket kaunistamiseks kõrvale.
Sega hakitud makra, riivitud juust, riivitud muna ja purustatud küüslauk omavahel, siis lisa veidi majoneesi, et komponendid koos püsiksid.
Veereta väikesed pallikesed ning siis veereta neid kaunistuseks kõrvale pandud krabipulgapudis. Hoia serveerimiseni külmkapis.
See ajab isutama,ma suur makrafänn pole. Ainult salatis pisikeste tükkidena söön aga nood pallid on super. Tahaks kohe käe välja sirutada ja ampsata! Kui ma homme makrat saan siis teen homsetele külalistele
Makra-juustupallid
Lihtne ja mõnus suupiste makrasõpradele.