Lavaširullid suitsukanaga

Lavaširullid on nii suurte kui ka väikeste lemmikud. Lavaširulle võib teha nii kurgi kui ka ananassiga - mõlemad sobivad hästi suitsukanaga.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 õhuke lavašš

Täidis:

1 jääsalat

100 g puhastatud suitsukana või -kalkunit

100 g majoneesi

100 g meelepärast toorjuustu või sulatatud juustu

100 g riivitud juustu

Kaunistuseks:

värsket kurki või ananassikonservi

värsket peterselli

Valmistamine

Laota lavašš lauale ja lõika pikuti pooleks. Määri peale õhuke kiht sula- või toorjuustu ning kata jääsalatilehtedega. 

Riivi juust peene riiviga, haki suitsukana peeneks. Sega riivjuust ja suitsukana majoneesiga. Määri segu salatilehtedele, puista peale hakitud kurki või ananassi ja keera lavašš pikuti tihedalt rulli. 

Serveeri kohe või mässi toidukilesse ja hoia serveerimiseni jahedas. 

Vahetult enne serveerimist lõika tükkideks, kaunista kurgiviilude või ananassitükikestega ja peterselliga. 

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Malle Miilmann
postitatud 16.01.2019 11:41

Paistab väga maitsev :)