Anatoli seene-hakklihakotletid

Sügisene argigurmee.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g värskeid harilikke või kollakaid kukeseeni

500 g rasvasemat seahakkliha

1 sibul

2 küüslauguküünt

2 muna

1-2 viilu saia

soola ja musta pipart

Valmistamine

Tükelda seened väiksemateks tükkideks, pane kaussi. Lisa hakkliha, purustatud küüslauk ja peenelt hakitud sibul. Sega läbi, siis sõtku juurde muna ja sai, maitsesta soola-pipraga. Sega hoolikalt ja lase 30 minutit külmkapis maitsestuda. 

Vormi hakkmassist kotletid, prae kuumas õlis mõlemalt poolt mõõdukal tulel kuldpruuniks.

Loe veel:

Retsept jagas ühes FB rühmas Anatoli Maimistov, retsepti timmis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Merilin Rosenberg.

LISA KOMMENTAAR

Merilin
postitatud 30.08.2016 10:52

Hea viis suurema seenekoguse realiseerimiseks ja mõnusad tugevalt seenesed kotletid. Hästi sobiks kasutada pigem rasvasemat värskelt masinast tulnud hakkliha. Sibulat-küüslauku võib vabalt ka rohkem panna ja saia lisada ainult vajadusel.

Anatoli Maimistov
postitatud 10.09.2016 15:50

Tänan teid väga :-)

Tiiu Kirk
postitatud 10.09.2016 16:22

Teeks kohe kui metsa saaks!