Rosmariini ja salveiga maitsestatud veisehakklihast kotletid
400 g veise- hakkliha
2 tk küünt peenestatud küüslauku või 1 tk hakitud sibulat
1 tl soola
1 tl salveid
1 tl rosmariini
valget pipart
1 dl rõõska koort
4 tk burgeri kuklit
aedvilju
maitsestamata jogurtit
Sega kõik ained omavahel. Vormi 8 kotletti. Küpseta neid grillahjus mõlemalt poolt 3 minutit.
Serveerimiseks täida värske kukkel salati, tomativiilude ja hakkpihviga. Lisa kastmeks veidi jogurtit. Rootsi Arla retsept (Färsbiffar Toscana). Pildid tegi ZOOZI.
Päris maitsvad olid, aga küpsemise ajal tuli väga palju vedelikku välja. Võibolla sellepärast, et seekord kasutasin poe veisehakkliha.
Toskaana hakk-kotletid
Rosmariini ja salveiga maitsestatud veisehakklihast kotletid