Toskaana hakk-kotletid

Rosmariini ja salveiga maitsestatud veisehakklihast kotletid

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g veise- hakkliha

2 tk küünt peenestatud küüslauku või 1 tk hakitud sibulat

1 tl soola

1 tl salveid

1 tl rosmariini

valget pipart

1 dl rõõska koort

Serveerimiseks:

4 tk burgeri kuklit

aedvilju

maitsestamata jogurtit

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel. Vormi 8 kotletti. Küpseta neid grillahjus mõlemalt poolt 3 minutit.

Serveerimiseks täida värske kukkel salati, tomativiilude ja hakkpihviga. Lisa kastmeks veidi jogurtit.

Rootsi Arla retsept (Färsbiffar Toscana). Pildid tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 06.05.2011 22:16

Päris maitsvad olid, aga küpsemise ajal tuli väga palju vedelikku välja. Võibolla sellepärast, et seekord kasutasin poe veisehakkliha.