Sega majonees hakitud maitserohelise, sibula ja kurgiga.
Rösti sai krõbedaks, kata majoneesiseguga. Kaunista keedumunaviilude ning vürtsikilu- või anšoovisefileega.
Nami-Nami soovitab:
Kasuta siin näiteks Briis Anchovy vähesoolast kilufileed, mis on maitsestatud oliiviõli ja unikaalse maitseainete seguga. Briis Anchovy sai "Eesti parim kalatoode 2019" tiitli.
Püha ristivägi! Kilu ja röstSAI? Kilu käib ikka musta leivaga, muidu ei ole üldse õige ju. </br>
Tegelikult päris hea mõte, võibolla panen ka esimest korda elus kilu saia peale :)
Saiaga ei osanud kujutada kilu. Kogemus käes ja isegi poeg sõi, kes muidu kala ei söö. Nüüd proovin anšoovisega, kilu oli liiga vürts ja rikkus maitse natukene. Kui ise teen kilu siis ma ei pane pipart liiast. Muidu maitses, huvitav kooslus ja maitseelamus.
Munavõileib vürtsikiluga
See võileib on inspireeritud Linda Petti 1987. a. ilmunud raamatu "Munatoite" vitamiinirikaste võileibade rubriigist.