Vorsti-juustusalat võileiva peale

Inspiratsiooni selle roa valmistamiseks ammutasime 1973. a. Eesti NSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeeriumi Konstrueerimise ja Tehnoloogia Büroo üllitisest “Keeduvorstid”.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g piima-, laste- või doktorivorsti

200 g tavalist või suitsutatud juustu

200 g hapukoort

soola ja musta pipart

leiba või saia

Kaunistuseks:

tomatit

salatilehti

hakitud värsket petersell

Valmistamine

Lõika vorst väikesteks kuubikuteks, riivi juust. Sega vorst ja juust hapukoorega, maitsesta soola-pipraga. 

Paku leiva- või saiaviiludel, kaunista tomativiilude või -sektorite ning maitserohelisega. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR