Kana-juustuburger

Kanaburger kahe erineva juustuga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g hakitud kanakintsuliha või kanafileed

20 g riivitud Parmesani

1-2 küüslauguküünt

1 sl värsket või 1 tl kuivatatud punet

soola ja musta pipart

4 seesami- või burgerikuklit

4 viilu Mozzarella juustu

küpset tomatit

värsket basiilikut

head majoneesi

Valmistamine

Sega peenelt hakitud kanaliha hulka riivitud Parmesan, hakitud küüslauguküüs ja maitseained. Vormi 4 kotletti.

Küpseta kaanega kaetud grillil keskmisel kuumusel kuni kotletid on küpsed.

Aseta igale kotletile viil mozzarellat. Küpseta kaane all veel 1-2 minutit kuni juust on sulanud.

Määri grillilt tulnud (seesami)kuklipoolikutele majoneesi. Pane kukli vahele kotlet, tomativiil ning värsked basiilikulehed.

Retsept ja foto: Kaare

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 30.05.2016 10:03

<p>Meestel oli võrdlus veiselihaburgeriga ja pidasid viimast maitsvamaks. Naistele jällegi meeldis kanaburger rohkem :)</p> <p>Kuna Mozzarella on maitsetu, siis tomativiilule võib julgelt soola-pipart peale jahvatada!</p>