Lihavõttetibud

ehk kevadpühadelauale sobivad magustoidukorvikesed.

Laia valikut erinevaid tordikaunistamisvahendeid, sh fotol olevaid suhkrukaunistusi, pakub Dr. Oetker.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

muretainast korvikesi

keedukreemi või sidrunivõiet või

mangopüreed või virsikupüreed

tordikaunistusi

söetabletiga värvitud piparkoogiglasuuri silmade tegemiseks

Valmistamine

Värvi natuke piparkoogiglasuuri söetabletiga mustaks. Pane glasuur terava otsaga kilekotikesse ning lõika väike nurk ära. Pritsi silmade jaoks mõeldud ümmargustele suhkruratastele must täpike. Lase hanguda.

Täida korvikesed kollase püreega (sobivad keedukreem, sidrunivõie, virsiku- või mangopüree või kasvõi kollane õunamoos).

Pane paika tibu silmad, tiivad, varbad ja nokk.

Idee, teostus ja foto: Kaare

Laia valiku erinevaid tordikaunistamisvahendeid pakub Dr. Oetker:

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 09.03.2016 13:48

Lõbusad tegelased! Tegin virsikupüreega (konservvirsikutest). Mul olid hästi pisikesed korvikesed, aga suurema korvikese põhja võib panna ka lusikatäie kohupiimakreemi ja siis mõnda kollast püreed peale.

teetlev
posted on 19.03.2016 00:23

Millest need muud vidinad" tehtud on ?

Pille
posted on 19.03.2016 21:17

Teetlev, kui Sa neid värvilisi "litreid" silmas pead, siis need on Dr Oetkeri tootesarjast pärit suhkrukettakesed.