Tuunikalapitsa

Pitsapõhjapulbrist plaadipitsa.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
25 minutit + 15 minutit ahjus
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Põhi:

1 pakk Vilma õhukese pitsapõhja pulbrit

2 dl vett

0,5 dl õli

Kate:

2 dl tomatikaste või ketšupit

180 g õliga tuunikalakonservi

1 paprika

3 tomatit

1 tavaline sibul või punane sibul

pitsamaitseainet

250 g riivitud juustu

Valmistamine

Valmista tainas pakendil olevate juhiste järgi - ehk siis sega pulbrile juurde 250 ml vett või 200 ml vett ja 50 ml õli. Määri tainas märgade käte abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 

Kata põhi tomatikastme või ketšupiga, siis puista peale nõrutatud tuunikalatükid, tükeldatud sibul, tomativiilud ja paprikaribad. Kõige peale puista pitsamaitseainet ja riivitud juustu.

Küpseta 220-225-kraadises ahjus umbesd 12-15 minutit. 

Retsept on mugandatud vihikust "Vilma retseptiraamat" (2. osa)

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 25.01.2016 14:41

Ei olnud üldse paha. Tomateid mul sel korral polud ja juustu oli veidi vähem, aga muidu järgisin retsepti.

Eerik Bogdanov
postitatud 25.05.2021 07:50

Mina löön mõned munad ka veel peale enne ahju panekut.