1 pakk Vilma õhukese pitsapõhja pulbrit
2 dl vett
0,5 dl õli
Kate:2 dl tomatikaste või ketšupit
180 g õliga tuunikalakonservi
1 paprika
3 tomatit
1 tavaline sibul või punane sibul
pitsamaitseainet
250 g riivitud juustu
Valmista tainas pakendil olevate juhiste järgi - ehk siis sega pulbrile juurde 250 ml vett või 200 ml vett ja 50 ml õli. Määri tainas märgade käte abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Kata põhi tomatikastme või ketšupiga, siis puista peale nõrutatud tuunikalatükid, tükeldatud sibul, tomativiilud ja paprikaribad. Kõige peale puista pitsamaitseainet ja riivitud juustu.
Küpseta 220-225-kraadises ahjus umbesd 12-15 minutit.
Retsept on mugandatud vihikust "Vilma retseptiraamat" (2. osa)
Tuunikalapitsa
Pitsapõhjapulbrist plaadipitsa.