Ratatouille ja ahjuvorstid

Lihtne ahjuroog köögiviljade ja toorvorstidega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
50 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 suur sibul

3 rullkõrvitsat

1 punane paprika

3 sl oliiviõli

8 suurt sealihavorsti

2 küüslauguküünt

400 g purk konservitud purustatud tomateid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 220 C. 

Koori sibul ja lõika 16 sektoriks. Lõika suvikõrvits ja paprika ampsusuurusteks tükkideks. Purusta küüslauguküüned.

Pane sibul, suvikõrvits ja paprika suurde ahjuvormi ühekordse kihina. Nirista peale 2 sl õli ning maitsesta soola-pipraga. Küpseta 220-kraadises ahjus 20 minutit. 

Samal ajal kuumuta praepannil üleäänud oliiviõli (1 sl) ja pruunista toorvorstid ümberringi. 

Tõsta vorm ahjust välja, sega juurde küüslauk ja tomatikonserv. Maitsesta uuesti, siis tõsta peale pruunistatud toorvorstid. Küpseta veel 20 minutit, kuni köögiviljad on pehmed ja sealihavorstid küpsed.

Mugandatud BBC Good Food lehelt.  Pildi tegi Ilsu

LISA KOMMENTAAR

Ilsu
postitatud 19.06.2015 21:29

See on väga hea söök! Lihtne teha, vähe komponente ja väga maitsev!

Maria J @ FB
postitatud 25.07.2015 14:10

Mina olen tomatikonservi asemel hoopiski valget veini maitseks lisanud. M6nus ja lihtne retsept ning maitsev ka :)