Kanakintsud juustu ja tomatiga

Mahlane ja maitsev kanaroog, kasuta naha ja luudega kanakintsutükke. Nami-Nami soovitab kasutada Talleggi eestimaiseid broilerikintse.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 Tallegg eestimaist kanakintsu (luu ja nahaga)

4 paksemat juustuviilu (nt Cheddar)

1 pikuti viilutatud ploomtomat

4 siledalehise peterselli lehte

soola ja musta pipart

veidi õli

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C. Pintselda madal ahjuvorm kergelt õliga. 

Libista sõrmed kanakintsu naha alla, nii et nahk lahti tuleks. Aseta naha alla juustutükk, seejärel tomativiil ja petersellileht. Säti kananahk kenasti juustu ja tomati peale. Maitsesta kanatükid pealt soola ja pipraga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, siis pintselda kanatükke pannileemega. Seejärel küpseta veel umbes 15-20 minutit, kuni kanatükid on läbinisti küpsed. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud The Kitchn lehelt. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Brun
postitatud 26.04.2015 14:00

Suurepärane, kindlasti läheb kordamisele! Määrisin lisaks tiba sinepit naha alla ja naha peale :)

Karima
postitatud 03.05.2015 16:08

väga mõnus .läheb kindlasti kordamisele ( juust oli mul mozzarella) 2 jalgsed hiired olid cheddari ära söönud

Pille
postitatud 27.06.2016 18:07

Karima tehtud foto ka:

matuman pro
postitatud 01.06.2015 15:33

Jube maitsev

Kaare
postitatud 27.06.2016 18:00

Väga maitsev ja mahlane õhtusöök oli!

Hexy
postitatud 16.12.2017 17:36

Väga maitsev!