Meatza

Meatza on ingliskeelne uudissõna, mis tähistab hakklihapõhjal "pitsat" - ehk siis tainavaba pitsat. 

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500-600 g veisehakkliha

2 muna

erinevaid ürte või pitsamaitseainet (basiilik, pune, küüslauk)

soola ja musta pipart

100 g riivitud juustu

hakitud sinki või pepperoni vorstiviile

100 g pitsakastet

100 g mozzarella juustu

Valmistamine

Sega hakkmass muna ja maitseainetega, suuru malmist panni põhjale ja külgedele, nii et moodustuks "pitsapõhi". Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit. 

Võta "pitsapõhi" ahjust välja. Lisa tomatikaste, juust ja meelepärased pitsakatted. Pane uuesti ahju ja küpseta, kuni juust on sulanud. 

Mugandatud Caveman Keto veebilehelt. 

LISA KOMMENTAAR