Ahjukarbonaad seente ja sibulatega

Seenteks võid kasutada kukeseeni, puravikke, kuuseriisikaid. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4-6 viilu seakaelakarbonaadi

2 sibulat

200 g värskeid kukeseeni või puravikke või kuuseriisikaid

100-150 g riivitud juustu

2-3 sl majoneesi

soola ja musta pipart

Valmistamine

Vasarda karbonaadiviilud lihahaamriga mõlemalt poolt läbi. Pruunista liha kuumal pannil, maitsesta soola-pipraga. Tõsta ahjuplaadile. 

Koori ja viiluta sibulad, kuumuta pannil õlis. Tükelda ja prae ka seened. Laota sibulad ja seened lihalõikudele. Puista üle riivjuustuga, nirista peale majonees. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. 

Serveeri pohlatšatniga. 

Retsept on mugandatud Lia Virkuse raamatust "Lia köök. Pere ja sõprade lemmikud" (Ajakirjade Kirjastus, 2013)

LISA KOMMENTAAR