450 g veise või lamba praetükk
2 sl õli
1 sl Thai-Choice punast karripastat
2 sl sojakastet
400 g Thai-Choice kookospiima
0,5 punast ja 0,5 rohelist paprikat
Kaste:200 g hapukoort
1 sl sinepit
3 tl kontsentreeritud tomatipastat
2 tl Thai-Choice punast karripastat
Kuumuta vokis/potis õli.
Tükelda liha. Pruunista lihatükid õlis, lisa karripasta. Sega ja kuumuta paar minutit.
Lisa sojakaste ja kookospiim. Lase lihal kaane all tasasel tulel haududa umbes tund aega. Vajadusel lisa vedelikku.
Peaaegu küpsele roale lisa kuubikuteks lõigatud paprikatükid.
Kaunista maitserohelisega.
Sega kastmeained ja serveeri karri juurde.
Retsept on mugandatud Soome ajakirjast Kodin Kuvalehti (17/1991). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Tai lihakarri
Taihõngulist lihahautist võib teha nii veise- kui ka lambalihast.