Vietnamipärane pardisupp

Vietnamese-Choice retsept.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 pardikoiba

2 l vett

1 suur kooritud ja poolitatud sibul

6 sl kooritud ja hakitud ingverijuurt

2 tl kalakastet

1 sl suhkrut

1 sl Vietnamese-Choice pardi supipastat

pool pakki Thai-Choice riisinuudleid

2 sl õli

3 viilutatud šalottsibulat

10 tükeldatud kirsstomatit

peotäis õhukeselt viilutatud paksoid või hiina kapsast

hakitud värsket münti

tükeldatud värsket tšillit

hakitud värsket murulauku või mugullauku või rohelist sibulat

sriracha tšillikastet

serveerimiseks laimiviile

Valmistamine

Kuumuta paksu põhjaga potis veidi õli. Pane potti pardikoivad ja pruunista ümberringi. Lisa vesi, sibul ja ingver, kalakaste ja suhkur. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust  ja keeda tasasel tulel 45-60 minutit, kuni pardiliha on pehme. 

Võta pardikoivad leeme seest välja, eralda liha kontidelt. 

Kurna puljong suurde kaussi. 

Keeda riisinuudleid suures potis 3-5 minutit, siis nõruta ja loputa külma veega. 

Pane poti põhja 2 sl õli, lisa šalottsibul ja prae 3 minutit. Lisa tomatid ja pardileem. Lisa Vietnamese Choice pardisupipasta, siis maitsesta supp soola, pipra ja küüslaugu-tšillikastmega parajaks. 

Jaota nuudlid, kapsaribad, pardiliha ja maitseroheline kaussidesse, kalla peale puljong. Kaunista supp rohelise sibulaga, serveeri laimisektoritega. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Kersti
postitatud 08.10.2017 16:52

Seda Vietnamese Choice pardilihamaitselist supipastat Eestisse maaletooja kahjuks enam ei too. Mida võiks selle asemel kasutada, et maitse väga ei kannataks?

Lm
postitatud 20.11.2021 17:16

Kas keegi on näinud Kuskil Tallinnas müügil Vietnamese-Choice pardi supipastat?