2 pardikoiba
2 l vett
1 suur kooritud ja poolitatud sibul
6 sl kooritud ja hakitud ingverijuurt
2 tl kalakastet
1 sl suhkrut
1 sl Vietnamese-Choice pardi supipastat
pool pakki Thai-Choice riisinuudleid
2 sl õli
3 viilutatud šalottsibulat
10 tükeldatud kirsstomatit
peotäis õhukeselt viilutatud paksoid või hiina kapsast
hakitud värsket münti
tükeldatud värsket tšillit
hakitud värsket murulauku või mugullauku või rohelist sibulat
serveerimiseks laimiviile
Kuumuta paksu põhjaga potis veidi õli. Pane potti pardikoivad ja pruunista ümberringi. Lisa vesi, sibul ja ingver, kalakaste ja suhkur. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja keeda tasasel tulel 45-60 minutit, kuni pardiliha on pehme.
Võta pardikoivad leeme seest välja, eralda liha kontidelt.
Kurna puljong suurde kaussi.
Keeda riisinuudleid suures potis 3-5 minutit, siis nõruta ja loputa külma veega.
Pane poti põhja 2 sl õli, lisa šalottsibul ja prae 3 minutit. Lisa tomatid ja pardileem. Lisa Vietnamese Choice pardisupipasta, siis maitsesta supp soola, pipra ja küüslaugu-tšillikastmega parajaks.
Jaota nuudlid, kapsaribad, pardiliha ja maitseroheline kaussidesse, kalla peale puljong. Kaunista supp rohelise sibulaga, serveeri laimisektoritega.
Vietnamipärane pardisupp
Vietnamese-Choice retsept.