2 sibulat
2 sl õli
5 purustatud küüslauguküünt
1 sl (kuhjaga) keskmise teravusega karripulbrit
1 sl nisujahu
6 dl kanapuljongit
sorts mett
2 sl mirinit ehk magusat riisiveini
2 sl sojakastet
50 g nisujahu
soola ja musta pipart
1 muna
100 g tavalist või Panko riivsaia
Serveerimiseks:keedetud riisi
Lõika sibulad viiludeks, prae neid 2 sl õlis pehmeks (u 10 minutit). Lisa küüslauk ja prae 5 minutit. Sega juurde karripulber ja 1 sl jahu, siis kanapuljong. Maitsesta ja hauta umbes 15 minutit. Siis püreesta kannmikseris ühtlaseks.
Pane kaste uuesti potti, lisa mesi, mirin ja sojakaste. Hoia kastet soojas.
Tambi kanafileed tainarulliga õhemaks.
Pane 50 g jahu kaussi, maitsesta soola-pipraga. Teise kaussi pane muna, kolmandasse riivsai.
Kasta kanafileed esmalt jahusse, siis munasse ja siis paneeri riivsaias.
Prae kuumas õlis mõlemalt poolt 2-3 minutit, kuni kanafileed on kuldpruunid. Lõika viiludeks, serveeri koos kastme ja riisiga.
Briti Delicious ajakirjast.
Kana-katsu
Ehk Jaapani kanakarri.