Kana Malaisia moodi

Serveeri nt valge riisiga. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

praadimiseks köögiviljaõli

8 nahaga kanakintsu

1 tükeldatud sibul

2-3 küüslauguküünt

4 mitte väga tulist tšillit

1 sidrunheinavars (eemalda välised lehed)

1 sl ingveripulbrit

0.5 tl kurkumit e kollajuurt

1 kaneelikoor

2 tähtaniisi

5 kahvrilaimilehte

4 dl kookospiima

1 dl kanapuljongit

2 tl pruuni või palmisuhkrut

serveerimiseks laimisektoreid

Valmistamine

Kuumuta veidi õli praepannil. Prae kanakintsud, nahk allpool, kuni nahk on krõbe ja kuldne. Võta kanakintsud tulelt ja tõsta kõrvale. 

Peenesta tükeldatud sibul, küüslauguküüned, tšillid, sidrunheinavars, riivitud ingverijuur ning sorts maapähkliõli köögikombainis. Prae see pasta pannil mõõdukal kuumusel läbi (u 2 minutit). Siis lisa kollajuur, kaneelikoor, tähtaniis ja laimilehed. Prae veel 3 minutit. 

Sega juurde kookospiim ja kanapuljong. Aseta kanakintsud uuesti pannile, nüüd nahk ülalpool. Kata pott kaanega ja hauta 25-30 minutit, kuni kana on küps ja kaste on paksenenud. 

Lisa pruun või palmisuhkur, sorts kalakastet ja serveeri. Pane lauale ka mõned laimisektorid - mahla pigista roale enne söömist. 

Loe veel:

Allikas: Delicious, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 10.03.2018 09:13

Tšilli koguse peab igaüks muidugi oma maitse järgi paika panema, oleneb ju ka tšillidest aga minule sobis antud kogus väga hästi.