praadimiseks köögiviljaõli
8 nahaga kanakintsu
1 tükeldatud sibul
2-3 küüslauguküünt
4 mitte väga tulist tšillit
1 sidrunheinavars (eemalda välised lehed)
1 sl ingveripulbrit
0.5 tl kurkumit e kollajuurt
4 dl kookospiima
1 dl kanapuljongit
2 tl pruuni või palmisuhkrut
serveerimiseks laimisektoreid
Kuumuta veidi õli praepannil. Prae kanakintsud, nahk allpool, kuni nahk on krõbe ja kuldne. Võta kanakintsud tulelt ja tõsta kõrvale.
Peenesta tükeldatud sibul, küüslauguküüned, tšillid, sidrunheinavars, riivitud ingverijuur ning sorts maapähkliõli köögikombainis. Prae see pasta pannil mõõdukal kuumusel läbi (u 2 minutit). Siis lisa kollajuur, kaneelikoor, tähtaniis ja laimilehed. Prae veel 3 minutit.
Sega juurde kookospiim ja kanapuljong. Aseta kanakintsud uuesti pannile, nüüd nahk ülalpool. Kata pott kaanega ja hauta 25-30 minutit, kuni kana on küps ja kaste on paksenenud.
Lisa pruun või palmisuhkur, sorts kalakastet ja serveeri. Pane lauale ka mõned laimisektorid - mahla pigista roale enne söömist.
Tšilli koguse peab igaüks muidugi oma maitse järgi paika panema, oleneb ju ka tšillidest aga minule sobis antud kogus väga hästi.
Kana Malaisia moodi
Serveeri nt valge riisiga.