Soe tuunikalasalat

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl riisi

2 muna

2 tuunikalakonservi

50 g võid

2-3 tl karripulbrit

200 g külmutatud herneid

soola

2 tomatit

tilli

Valmistamine

Keeda riis.

Keeda mune 10 minutit ja jahuta kiiresti.

Nõruta tuunikalakonservid sõelal.

Sulata või ja kuumuta selles karri.

Sega tuunikala ja herned kuuma riisi hulka.

Kalla juurde karriga maitsestatud sulavõi ja sega ettevaatlikult läbi. Vajadusel maitsesta soolaga.

Kalla salat serveerimiskaussi. Puista peale rohkelt hakitud tilli, kaunista tomati- ja munasektoritega.

Retsept ilmus ajakirjas Kodukiri 4/1994

LISA KOMMENTAAR