300-500 g liha - sh keedetud, praetud, küpsetatud liha
keedetud neeru
suitsuvorsti
100 g tükeldatud sibulat
2 sl kontsentreeritud tomatipastat
1 sl võid
1 hapukurk
1 sl kappareid
2 sl kivideta oliive
1 l lihapuljongit
soola ja musta pipart
Kuumuta sibul võis klaasjaks. Lisa tomatipüree ja kuumuta veel pisut. Lisa veidi puljongit ja kuumuta pisut.
Lisa kuubikuteks tükeldatud hapukurk ja kuubikuteks/ribadeks lõigatud ja pannil/ahjus veidi pruunistatud lihatooted. Kuumuta koos 10 minutit - nii valmib seljanka põhi.
Lisa supipõhjale keev puljong, kuumuta keemiseni. Lisa oliivid ja kapparid.
Valmis supp maitsesta sidrunimahla ja suhkruga, vajadusel lisa ka soola ja pipart.
Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Saisinko seljanka ohjeen suomenkielellä.
see toit on nii maitsev
saab ruttu valmis ja maitseb ülihea.
Tõesti ülihea supp! Lihasõprade lemmik!
Mulle väga maitseb see variant.
Lihtne teha ja maitsev. Hea võimalus kasutada ära kappi siginenud jääke või näiteks peale jaanipäeva, kus šašlõki ja muud lihajäägid enam ei isuta.
Tere. Kas koos lihaga seljankapõhi purki panna on ka okei ja kas see ka seisab ega lähe halvaks?
Tere. Kas koos lihaga seljankapõhi purki panna on ka okei ja kas see ka seisab ega lähe halvaks?
Neiu, Nami-Nami seda kindlasti soovitada ei julge, siis oleks vaja autoklaavi jms. Turvalisem oleks seljankapõhi sügavkülma panna.
Seljanka
Klassikaline lihasupp Vene köögist.