Läti kurgihoidis

Läti kurgihoidisele annavad erilise maitse koriandriseemned.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2.5 kg avamaakurke

1 kg sibulaid

100 g suhkrut

1 dl 9% äädikat

1 dl õli

1 sl soola

jahvatatud koriandriseemneid

Valmistamine

Lõika kurgid ja sibulad 1 cm viiludeks, sibularattad jaota rõngasteks. Pane potti, lisa suhkur, sool, koriandriseemned, äädikas ja õli. Sega läbi, siis kuumuta keemiseni. Kui keema hakkab, alanda kuumust. Keeda tasasel tulel 10-15 minutit, kuni kurk värvi muudab.

Siis jaota purkidesse ja kaaneta kohe. 

Loe veel:

Pildi tegi Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 05.09.2016 16:36

Täitsa hea salat, meenutab vanakooli Toome salatit natuke :)

Lausperfektne
postitatud 03.09.2017 15:34

Selgituses on kirjas, et lisada tuleb ka vett, aga toorainete nimekirjas ei näe kuskil kogust?

Pille
postitatud 03.09.2017 22:59

Lausperfektne, see oli eksitus. Kogu vedelik tuleb kurkidest (+õli+äädikas).