Põnev ja omapärane salat spargel- ja lillkapsa ning peekoniga. Võid lillkapsa ära jätta ja võtta 2 spargelkapsast. Tegemist on toorsalatiga, nii et kapsad peaksid olema noored ja krõmpsud.
Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.
Prae peekoniviilud ahjus või pannil krõbedaks, murra tükkideks ja lase jahtuda. Sega suures kausis majonees, hapukoor ja sool omavahel.
Lõika spargel- ja lillkapsas väikesteks tükkideks, lisa kastmele ja sega korralikult läbi. Sega juurde sibul, peekon ja riivitud juust (veidike peekonit jäta salati kaunistamiseks).
Hoia kuni serveerimiseni külmkapis.
Nipid ja soovitused:
Munavaba versiooni jaoks kasuta veganlikku/munavaba majoneesi.
Amišite kapsasalat
Põnev ja omapärane salat spargel- ja lillkapsa ning peekoniga. Võid lillkapsa ära jätta ja võtta 2 spargelkapsast. Tegemist on toorsalatiga, nii et kapsad peaksid olema noored ja krõmpsud.
Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.