Amišite kapsasalat

Põnev ja omapärane salat spargel- ja lillkapsa ning peekoniga. Võid lillkapsa ära jätta ja võtta 2 spargelkapsast. Tegemist on toorsalatiga, nii et kapsad peaksid olema noored ja krõmpsud. 

Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 spargelkapsas ehk brokoli

1 lillkapsas

250 g hapukoort

230 g majoneesi

0.5 tl soola

150 g ameerikapärast toorsuitsupeekonit

1 hakitud punane sibul

200 g riivitud juustu

Valmistamine

Prae peekoniviilud ahjus või pannil krõbedaks, murra tükkideks ja lase jahtuda. Sega suures kausis majonees, hapukoor ja sool omavahel. 

Lõika spargel- ja lillkapsas väikesteks tükkideks, lisa kastmele ja sega korralikult läbi. Sega juurde sibul, peekon ja riivitud juust (veidike peekonit jäta salati kaunistamiseks). 

Hoia kuni serveerimiseni külmkapis. 

Nipid ja soovitused:

  • Munavaba versiooni jaoks kasuta veganlikku/munavaba majoneesi.

Loe veel:

Inspiratsioon: Food.com ja Cooking Life to the Fullest.  Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 03.07.2023 19:27

Külaliste lemmikavastus :)