Lillkapsasalat tomati ja kurgiga

Lihtne lillkapsasalat sobib hästi grillroogade kõrvale või tavapärase kartulisalati asemel. 

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 väiksem või keskmise suurusega lillkapsapea

karbitäis kirsstomateid

1 pikk kurk

5 sl head majoneesi

soola ja musta pipart

murulauku

Valmistamine

Lõika lillkapsas hästi väikesteks tükkideks*. Tükelda kirsstomatid, haki kurk. Sega köögiviljad omavahel, lisa majonees (NB! Majoneesi pane pigem vähem) ja maitsesta soola-pipraga. Garneeri nt murulauguga. 

  • Kui soovid, võid lillkapsast soolaga maitsestatud vees kergelt blanšeerida paar minutit, aga siis nõruta ja jahuta hoolega!

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp. Mugandatud Momsdish.com lehelt. 

LISA KOMMENTAAR

Kersti T @ FB
postitatud 03.05.2014 20:59

Lillkapsas minu lemmik viimasel ajal. Eriline lemmik on lillkapsavorm juustuga (retsept pärit Nami- Namist loomulikult). Lapsed just küsisid, et kas lillkapsast salatit ei saa? Nüüd saan öelda, et saab ikka! Kaunist ja karget kevade jätku teile!

Jaanika J @ FB
postitatud 13.07.2014 22:40

See on ülihea just Hellmann´s majoneesiga Ja krabipulkadega ;)

Hexy
postitatud 29.07.2019 11:09

Meile maitses!