Võta liha toatemperatuurile tund aega enne küpsetamist soojenema. Sega kõik maitsesegu ained omavahel.
Hõõru kaelakarbonaad maitseseguga korralikult sisse. Tõsta liha ahjuvormi või -pannile ning kata kaanega või siis korralikult fooliumiga.
Küpseta 110-kraadises ahjus 5,5-6,5 tundi, kuni liha on tõeliselt pehme. Keera ahi kinni ning lase lihal järelkuumuses veel tund aega pehmeneda.
Lase lihal hetk jahtuda, siis rebi kahe kahvli abil peenikesteks ribadeks. Sega ahjupannile kogunenud praeleemega. Soovi korral sega juurde veidi BBQ-kastet, siis saad eriti mahlase tulemuse.
Serveeri koos kartulite ja kastmega või pane näiteks burgerikukli sisse, lisandiks coleslaw-salat.
Rebitud sealiha
Inglise keeles on selle roa nimi pulled pork või shredded pork ja otsetõlkes tähendab see rebitud sealiha. NB! Üsna vürtsikas!
Kasuta sea kaela- või abatükki.