Sealihataskud

Sibula ja juustuga täidetud seakarbonaadilõigud.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g sea seljakarbonaadi

150 g juustu

300 g sibulat

100 g majoneesi

liha üldmaitseainet

aroomisoola

Valmistamine

Lõika seakarbonaad 3,5-4 cm paksusteks viiludeks. Tee viilude keskele sisselõige ja vasarda kergelt. Määri sisselõike pind majoneesiga ja maitsesta.

Aseta lihataskusse kergelt hautatud sibularattad ja viil juustu. Murra lihatükk taskuks.
Prae lihataskuid kahelt poolt nii, et tasku servast hakkab juust välja sulama.

Retsept on pärit ajalehest Postimees, pildi tegi LIISI.

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 05.12.2010 21:49

Tegin ühe tasku tavalise juustuga ja teise sinihallitusjuustuga. Liha tuli natuke kuiv, seetõttu järgmisel korral pruunistaks korra pannil ja siis küpsetaks ahjus kuni juustu sulamiseni.