Savoia kapsa rullid

Kenad rohelised savoia kapsa rullid valmivad oluliselt kiiremini, kui klassikalised eesti kapsarullid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 savoia kapsa lehte

2 hakitud sibulat

2 purustatud küüslauguküünt

oliiviõli

450 g hakkliha (nt veise ja lamba segu)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Aseta kapsalehed veidikeseks kuuma vette pehmenema, siis jahuta ja kuivata. Lõika 2 kapsalehte peeneteks ribadeks. 

Hauta küüslauk ja sibul õlis klaasjaks, tõsta kõrvale. 

Pruunista pannil hakkliha ning lisa uuesti sibul ja küüslauk. Lisa kapsaribad. Maitsesta.

Lõika kapsalehtede paksud rootsukohad õhemaks. Jaota hakklihatäidis kapsalehtedele. Keera kapsalehed rulli. Auruta kapsarulle 5 minutit haudepotis või hauta veidi aega puljongis.

Serveeri nt keedetud roheliste läätsedega.

Retsept on mugandatud ajakirjast "Anne", pildi tegi Martiina

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 01.08.2016 19:52

Mulle meeldis! Savoikapsast on nii palju lihtsam lehti võtta, saab toorete lehtedega rullid keerata ja seega saab palju vähema vaevaga kapsarulle teha! Pluss värv on imekena!