Koori sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks.
Tõsta sibularattad sõelale, puista sool peale. Sega ja lase tund aega seista.
Loputa sibularõngad põhjalikult ning patsuta köögipaberi abil kuivaks.
Pane sibularõngad, suhkur, äädikad ja jahvatatud maitseained paksupõhjalisse potti.
Kuumuta keemiseni ning seejärel alanda kuumust.
Keeda sibulamarmelaadi tasasel tulel kaaneta potis umbes 2 tundi. Sega sageli, kuni siirup on paks ja sibulad on kuldpruunid.
Eemalda pott tulelt ja lase 5 minutit jahtuda.
Tõsta kohe kuumutatud steriliseeritud purkidesse ja sulge purgid.
Marmelaad säilib jahedas ja pimedas hoiukohas kuni aasta.
Sibulamarmelaad sobib lihatoitude lisandiks, muretainakorvikestes suupistena, kreekerküpsiste kattena jne.
Retsept on Carol Charltoni raamatust "Organic Cafe Cookbook". Pildi tegi LUMETYDRUK.
Magus sibulamarmelaad
Sibulamarmelaad sobib lihatoitude lisandiks, muretainakorvikestes suupistena, kreekerküpsiste kattena jne.