Mehhiko eine

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g hakkliha

1 sibul

1 sl võid

1 lihapuljongikuubik

1 tl sojakastet

musta pipart

0.5 dl vett

2 sl kontsentreeritud tomatipastat

2 dl crème fraîche'i

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Pruunista suurel pannil hakkliha, lisa sibul ja hauta sibul pehmeks.

Murenda juurde puljongikuubik, maitsesta sojakestme ja pipraga. Lisa vesi, tomatipüree ja creme fraiche. Hauta läbi ja serveeri.

Lauale pane veel väikestes kaussides järgmised toiduained: kirsstomatid, hakitud sibul, kurgikangid, avokaadotükid, oliivid, mais, salsa-kaste, taco-laastud ja tortiljad.

Rootsi Arla retsept (Mexmiddag)

LISA KOMMENTAAR