Kanahakkvorm

Peekonisse mässitud ahjus küpsetatud kanahakkvorm. Maitselt üsna mahe, aga väga meeldiv. Külmalt tore võileivakate!

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

700 g kanafileed

1 sl toasooja võid

2 munakollast

3 sl nisujahu

1 dl piima

100 g hakitud päikesekuivatatud tomateid või 100 pistaatsiapähkleid või 3 roseepiprateri

soola ja musta pipart

200 g õhukeselt viilutatud suitsupeekonit

Valmistamine

Aja kanafileed läbi hakkmasina. Sega juurde pehme või, munakollased, jahu, piim ja hakitud päikesekuivatatud tomatid, roseepipraterad või pistaatsiapähklid. Maitsesta hakkmass soola-pipraga. 

Vooderda suurema keeksivormi põhi ja servad õhukeste suitsupeekoniviiludega. Tõsta peale hakkmass, siis kata ka pealt peekoniviiludega.

Küpseta 180-kraadises ahjus 40-50 minutit, kuni kanavorm on küpsenud ja peekon kaunilt krõbe. Serveeri soojalt või jahtunult. 

Idee: Vene retseptivihik "Retseptõ na ljuboi vkus" (Märts 2013, Burda lisaleht vist).

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 20.03.2013 11:40

Kasutasin RLK suitsupeekonit - see on mõnusalt õhukeseks viilutatud ning ilma kamarata, nii et hea mugav kasutada selle roa tegemisel.