Ahjus küpstatud pesto ja tomatiga täidetud portobello-seened maitsevad hästi koos krõbeda leiva ja rohelise salatiga.
4 portobello seent
1 suur sibul
1 sl külmpressitud oliiviõli
1 tl kuivatatud basiilikut
soola ja musta pipart
2 sl pestot
2 tomatit
2 dl riivitud juustu (nt mozzarella ja emmentali segu)
Puhasta seened vajadusel harjakesega. Eemalda seentelt jalad.
Haki seenejalad ja sibul peeneks, prae paar minutit õlis. Maitsesta basiiliku, soola ja pipraga.
Määri seenekübarate alumisele küljele pestot, jaota seene-sibulasegu seentele. Kata tomativiiludega, peale riivjuust.
Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 10 minutit. Inspiratsioon: Pirkka.fi
Portobello-seened tomati ja pestoga
Ahjus küpstatud pesto ja tomatiga täidetud portobello-seened maitsevad hästi koos krõbeda leiva ja rohelise salatiga.