Portobello-seened tomati ja pestoga

Ahjus küpstatud pesto ja tomatiga täidetud portobello-seened maitsevad hästi koos krõbeda leiva ja rohelise salatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 portobello seent

1 suur sibul

1 sl külmpressitud oliiviõli

1 tl kuivatatud basiilikut

soola ja musta pipart

2 sl pestot

2 tomatit

2 dl riivitud juustu (nt mozzarella ja emmentali segu)

Valmistamine

Puhasta seened vajadusel harjakesega. Eemalda seentelt jalad. 

Haki seenejalad ja sibul peeneks, prae paar minutit õlis. Maitsesta basiiliku, soola ja pipraga.

Määri seenekübarate alumisele küljele pestot, jaota seene-sibulasegu seentele. Kata tomativiiludega, peale riivjuust.

Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 10 minutit.

Inspiratsioon: Pirkka.fi

LISA KOMMENTAAR