Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele, siis nõruta ja jaota 2 sügava supikausi vahel.
Kuumuta puljong sügavas pannis keemiseni.
Lõika lõhefilee neljaks ühesuuruseks tükiks. Kui puljong tasakesi podisema hakkab, siis lisa lõhetükid. Kuumuta 2 minutit, siis lisa ribadeks lõigatud tšilli, peenelt hakitud ingver, viilutatud talisibulad ja veidi sojakastet. Kuumuta tasasel tulel veel umbes 3 minutit, kuni lõhe on läbi küpsenud.
Tõsta lõhetükid nuudlitele, siis jaota leem kaussidesse.
Kaunista koriandrilehtedega, pigista peale veidi laimimahla. Iga sööja võib sojakastet veel juurde panna.
Ramen nuudliroog lõhega
Ramen nuudliroog on küll hiina päritolu, ent pigem populaarne hoopis Jaapanis.
(NB! Üsna mahedamaitseline versioon, meeldib väga ka väikestele lastele :)