Rikkalik ja mõnus, ent samas lihtne õhtusöök. Kui Sul on grillahi kuum, siis lõpeta omleti küpsetamine kuuma grillelemendi all. Kui ahju ei ole, siis kata pann kaanega ning küpseta sedasi.
Klopi munad hapukoore ja mädarõikaga ühtlaseks, maitsesta kergelt soola-pipraga.
Kuumuta pannil või, lisa peenelt hakitud sibul ja hakitud murulauk ning kuumuta tasasel tulel, kuni sibul on pehmenenud. Siis kalla juurde munasegu ning lase paar minutit hüübida. Siis sega puulusika või -spaatliga omleti servadest keskele, nii et vedel munamass servade poole valguks ja küpseda saaks. Nüüd laota peale õhukeselt viilutatud suitsulõhe.
Pane frittata kuuma grillahju ning küpseta 2-3 minutit, kuni omlett on pealt kergelt kuldne. Nirista peale veidi sidrunimahla ja serveeri kohe. Kõrvale sobib mõni roheline salat.
Mugandatud Sue Lawrence'i raamatust "A Cook's tour of Scotland: From Barra to Brora in 120 recipes". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille.
Suitsulõhe-frittata
Rikkalik ja mõnus, ent samas lihtne õhtusöök. Kui Sul on grillahi kuum, siis lõpeta omleti küpsetamine kuuma grillelemendi all. Kui ahju ei ole, siis kata pann kaanega ning küpseta sedasi.