Täidetud munad vürtsikilu ja ketamarjaga

Serveeri zakuskana viina juurde, kõrvale paku rukkileiba.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

6 muna

100 g vürtsikilufileesid

3 sl pehmet võid

pool kimpu tilli

60 g ketamarja

Valmistamine

Keeda munad kõvaks, jahuta voolava külma vee all. 

Koori munad, lõika pikuti pooleks. Võta munakollased välja ja hõõru läbi sõela. Lisa toasoe või ja hakitud kilud, klopi vispliga vahule. Pane täidis kondiitrikotti ja pigista munavalgepoolikute sisse.

Kaunista ketamarja ja tilliga.

Nipid ja soovitused:

  • Laktoosivaba versiooni jaoks kasuta laktoosivaba võid. 

Loe veel:

Retsept on Roman Zaštšerinski, Maria Zaštšerinski ja Igor Andrejevi raamatust VENE KÖÖK. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 17.02.2020 22:24

Panin munapoolikutesse kõigepealt ketamarja ja siis pritsisin täidise. Said uhkemad ja kõrgemad! :)

Annely Roosi
postitatud 28.02.2020 18:56

Iludused!