Vürtsikas ja lihtne hakklihakaste ubadega

Lihtne argiroog, chilli con carne veidi lihtsustatud variant. Kui kastet üle jääb, siis kasuta seda nt ahjuvõileibade katteks või ahjupaprikate-suvikõrvitsate vms täiteks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1-2 sl õli

1 suur sibul

400 g veisehakkliha

400 g purustatud konservitud tomateid

1-2 sl kontsentreeritud tomatipastat (soovi korral)

0.5 tl tšillipulbrit või tšillihelbeid

400 g punaseid konservube

hakitud värsket peterselli või koriandrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Tükelda sibul, kuumuta õlis tasasel tulel umbes 5 minutit.

Lisa hakkliha, tõsta veidi kuumust ja pruunista.

Lisa tomatipasta ja hakitud tomatid ning maitsesta soola, pipra ja tšillihelvestega. Hauta tasasel tulel umbes 15 minutit, aeg-ajalt segades.

Lisa loputatud ja nõrutatud oad, kuumuta läbi. Maitsesta soola-pipraga.

Serveeri kuumalt või külmalt. Kõrvale paku mõnda rohelist salatit ja krõbedat leiba; sobib ka riis. Samuti sobib see chilli con carne nt nacho'de kõrvale.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 28.12.2010 21:47

meeldis. hea argiroog.

Pille
postitatud 08.05.2017 12:38

Liisi tehtud pilt:

Pille
postitatud 12.05.2017 08:42

Lihtne ja maitsev argiroog, mida võib soovi korral vürtsikamaks tuunida, lisades tšillit. Kõrvale sobib värske salat, riis, nisuleib vms.