Gruusia lambalihahautis aedviljadega sisaldab sibulat, kartulit, tomatit, aedube ja baklažaani e. pommut. Tšanahhi serveeritakse Gruusias samas nõus, milles ta valmistati.
Pese lambaliha ja lõika väiksemateks tükkideks, arvestades 2-3 tükki portsjoni kohta.
Pane lihatükid 2-3-liitrisesse potti.
Lisa hakitud sibul, kooritud ja tükeldatud kartulid, poolitatud tomatid, kuubikuteks lõigatud baklažaanid, tükeldatud aedoakaunad.
Maitseks lisa hakitud peterselli, soola ja pipart.
Vala juurde vesi.
Kata pott kaanega ja hauta 1,5-2 tundi praeahjus.
Retsept on raamatust "Raamat maitsvast ja tervislikust toidust" 1955. Juuresoleva foto saatis kasutaja NETCAT.
Lühidalt, meenutab ratatouillet, ainult et lihaga ja kartulitega ja ilma paprikata... Üldiselt, mina jään ratatouille juurde. Kahetunnine hautamine ahjus ei tulnud õrnematele komponentidele sugugi kasuks, ka ei meeldi mulle see maitse, mis tuleb petersellist, kui see nii kaua haudub.
Tšanahhi ehk gruusia lambalihahautis
Gruusia lambalihahautis aedviljadega sisaldab sibulat, kartulit, tomatit, aedube ja baklažaani e. pommut. Tšanahhi serveeritakse Gruusias samas nõus, milles ta valmistati.