Tuunikalapirukas

Mõnus soolane pirukas.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Tainas:

5 dl nisujahu

1 dl kartulihelbeid (kiirpudruhelbeid)

1 tl küpsetuspulbrit

1 tl soola

200 g võid

2 dl külma vett

Kate:

2 tk õliga tuunikalakonservi

1 tk sibulat

1 tk väikest porrut

tilli

0.25 tl tšillipulbrit

2 dl hapukoort

2 dl piima

3 tk muna

0.75 tl soola

0.5 tl sidrunipipart

Valmistamine

Sega taina jaoks kuivained omavahel, lisa külm tükeldatud või ja külm vesi. Sega kiirelt ühtlaseks ning suru see vormi põhja ja külgedele.
Tükelda tuunikala konservikarbis ja pane see koos õliga tainale. Haki sibul ja porru, laota kalale. Puista peale hakitud tilli ja tšillipulbrit.
Sega lahtiklopitud muna piima ja hapukoorega, maitsesta soola ja sidrunipipraga ning vala täidisele.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.

Retsept saadud sõbranna Aire A. käest. Pildi tegi ZOOZI.
LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 29.06.2010 07:27

Väga maitsev!

Hexy
postitatud 03.03.2017 10:26

Tõesti väga maitsev.