300-400 g väherasvast veisehakkliha
1 sl õli
1 sibul
1 l kuuma lihapuljongit
400 g purk konservitud purustatud tomateid
100 g niitnuudleid (vermišell)
soola ja musta pipart
Valmis supile:hakitud värsket peterselli või muud maitserohelist
Koori porgandid, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
Koori sibul, lõika pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
Pruunista hakkliha pannil õlis kergelt läbi. Lisa porgand ja sibul ja hauta pehmeks (umbes 5 minutit).
Lisa tomatikonserv, sega läbi. Lisa kuum puljong*, kuumuta keemiseni. Siis alanda kuumust, kata pott kaanega ja hauta kaane all 15-20 minutit.
Lisa peenikesed nuudlid (nn vermišellid) ja keeda veel umbes 3 minutit, kuni nuudlid on pehmed.
Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Serveerimisel puista supile ohtralt maitserohelist.
panin 2 kuubiku asemel 1, kartsin et tuleb liiga soolane. aga jäi ikkagi magedavõitu. lisasin siis ketšupit (sellist tummisemat), superhea supp sai!
Tomati-nuudlisupp hakklihaga
Lihtne argiõhtu supp valmib kiiresti. Kasuta peenikesi vermišell-nuudleid, mis supivedelikus kergesti pehmeks keevad.