Praetud süda

Sellisel moel võib valmistada nii veise, sea, lamba, metssea kui ka põdra südant.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 veise süda

1 tl soola

1 tl musta pipart

1 viilutatud sibulat

praadimiseks võid

Valmistamine

Lõika süda lahti, puhasta kelmetest, soontest ja liigsest rasvast. Loputa külma veega, patsuta seejärel köögipaberiga või -rätikuga kuivaks. Lõika süda viiludeks. 

Aja pann kuumaks, lisa või ja õli. Lisa südameviilud ja prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks, maitsesta soola-pipraga.

Lõika sibulad ratasteks, pruunista teisel pannil võis.

Serveeri praetud süda koos pruunistatud sibularatastega.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR