Sellisel moel võib valmistada nii veise, sea, lamba, metssea kui ka põdra südant.
1 veise süda
1 tl soola
1 tl musta pipart
1 viilutatud sibulat
praadimiseks võid
Lõika süda lahti, puhasta kelmetest, soontest ja liigsest rasvast. Loputa külma veega, patsuta seejärel köögipaberiga või -rätikuga kuivaks. Lõika süda viiludeks.
Aja pann kuumaks, lisa või ja õli. Lisa südameviilud ja prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks, maitsesta soola-pipraga.
Lõika sibulad ratasteks, pruunista teisel pannil võis.
Serveeri praetud süda koos pruunistatud sibularatastega.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Praetud süda
Sellisel moel võib valmistada nii veise, sea, lamba, metssea kui ka põdra südant.