Veidi peenem kiluvõie, mis lisaks võile ja kiludele sisaldab ka keedetud muna, sibulat ja maitserohelist.
100 g pehmet toasooja võid
200 g vürtsikilu (nt Kaluri Saaremaa vürtsikilu)
2 keedetud muna
1 väike sibul
maitserohelist - nt
punet või tilli või münti või sidrunmelissi
Puhasta kilud luudest ja nahast, haki peeneks või hõõru läbi sõela. Haki või riivi munad ja sibulad.
Hõõru või vahule, lisa ülejäänud ained ja maitsesta.
Serveeri nt väikestel röstitud leivaviiludel.
Retsept on raamatust "Kokaraamat" (1984). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
See oli imehea.Kõik,kes proovisid,võtsid juurde ja kiitsid:)
Tõesti mõnus. Meenutas natuke sprotipasteeti, lihtsalt kilumaitseline.
Kiluvõie munaga
Veidi peenem kiluvõie, mis lisaks võile ja kiludele sisaldab ka keedetud muna, sibulat ja maitserohelist.