Kokkame koos # 58: Legendaarne juust DŽIUGAS®

Spiidi
Abikokk
2015-03-27 18:18:32
Nende lillkapsa saiapulkade retsept näeb ette juustusegu, küll Mehhiko juustusegu, kuid mul seostus see kohe siinse kooskokkamisega. Ma pole veel proovinud, kuid need peaksid Džiugas juustudega mõnusad tulema. Lillkapsa saiapulgad

le D?ner

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-03-28 20:19:04
Pille:
Vähemalt 18 kuud laagerdunud kõva juust DŽIUGAS® Piquant Keskmiselt laagerdunud juust, milles avaneb intensiivsete aroomide harmoonia ja üsna terav maitse. Peent haprust annavad üksikud kaltsiumisoolade kristallid, mis märgistavad uut juustu küpsemise etappi. Sellel juustul on kõva kollakas nahk.
Me sõime täna paki Džiugase 18 k tükke pesamunaga (2 a 4 k, tütar) niisama ära. Alguses oli küll plaanis ahjus küpsetatud apteegitilliviiludele puistata, aga ei jagunud seda :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Lumetydruk
Kokaõpilane
2015-04-03 18:49:34
Kevade tulekuga seostub mulle üks mõnus pestotegu Džiugase kõva juustuga. Naadipesto või karulaugupesto või kas või spinatipesto. Pildil kodune spinatipesto pelmeenidega :) Ka on meil täidetud suvikõrvitsad suur hitt suvel :) Rohke juustuga muidugi! Need Džiugase Mixid on küll väga ahvatlevad kokkamisel...
marika1
Kokaõpilane
2015-04-03 22:13:48
Juustupallid külmad või soojad - lihtne,kiire ja hea 200 g riivjuustu 1 keedetud muna 3 spl majoneesi 2 küünt küüslauku Riivi muna. Lisada hakitud küüslauk ja majonees ning segada ühtlaseks. Vormida juustumassist pallikesed. 450g juustu 2 muna 20g jahu pipart 1 tl paprikapulbrit riivsai Muna riivida ning segada juusutuga,lisada jahu ja maitseained,soola. Vormida massist pallid ning veeretada palle riivsaias. Ajada õli kuumaks ning küpsetada õlis kuldpruuniks,pallid panna paberist köögirätikule, kus saab üleliigne õli paberi sisse minna.
Pille
Nami-Nami peakokk
2015-04-04 21:42:21
Vaadake, mis mina vaiksel laupäeval Pirita Selverist leidsin:

cameelion32
Kokaõpilane
2015-04-06 15:37:22
FETAJUUSTU-TOMATIOMLETT. Valmistusaeg: kuni 20 min Kogus: 4 portsjonit KOOSTIS- JA MAITSEAINED 5 tk Muna (suur) 3 spl Piim 5 tk Kirsstomatid 2 spl Hakitud basiilik 1 spl Hakitud münt 50 g Fetajuust Sool Must pipar. (Allikas: Toidutare) 1. Klopi munad piimaga lahti. Maitsesta soola ja pipraga, puista sisse ürdid ning sega läbi. 2. Kuumuta pannil õli, kalla siis munasegu pannile ja küpseta keskmisel kuumusel 4–5 minutit. 3. Algul sega aeg-ajalt pannilabidaga, kuni roog hakkab veidi hanguma. 4. Puista peale fetajuust ja tomatipoolikud ning lase veel mõned minutid küpseda, kuni toit on kreemjas ja hangunud, kuid mitte liiga kuiv. Kasutaksin fetajuustu asemel Džiugase kõvat juustu.Samuti kasutaksin pitsade ja bolognese kastmete peale riivimiseks.
Ilse
Abikokk
2015-04-12 13:19:25
Broccolini (peaks mingi eestikeelse sõna sellele leidma ? ) Minu uus lemmik ja muuhulgas legendaarse juustuga ;) [url=https://flic.kr/p/s5EBKp]

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-04-12 14:09:35
Ma puistasin eile Mix Pasta juustu keedetud spargelkapsaõisikutele: Tegelikult oleksin eelistanud seda klassikalist Džiugast siin kasutada, aga nüüd vähemalt tean, et nende pastajuust sulab väga kenasti :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-04-13 14:15:40
Pille:
Ma puistasin eile Mix Pasta juustu keedetud spargelkapsaõisikutele: Tegelikult oleksin eelistanud seda klassikalist Džiugast siin kasutada, aga nüüd vähemalt tean, et nende pastajuust sulab väga kenasti :)
Eile jälle laual ja klassikalise Džiugasega - mulle meeldis nii rohkem, justkui oleks juustumaitselisi soolahelbeid peale raputanud. Täna lubasin lastele pitsat teha, siis puistan Džiugas MIX Pizza juustu peale.

Aire1
Abikokk
2015-04-16 13:24:42
Väga lihtne kahe juustu pitsa, kui seda üldse võib pitsaks nimetada. Ja teine on porru ja kodujuustuga, peal ikka Džiugase juust.
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>