FETAJUUSTU-TOMATIOMLETT.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
KOOSTIS- JA MAITSEAINED
5 tk Muna (suur)
3 spl Piim
5 tk Kirsstomatid
2 spl Hakitud basiilik
1 spl Hakitud münt
50 g Fetajuust
Sool
Must pipar.
(Allikas: Toidutare)
1. Klopi munad piimaga lahti. Maitsesta soola ja pipraga, puista sisse ürdid ning sega läbi.
2. Kuumuta pannil õli, kalla siis munasegu pannile ja küpseta keskmisel kuumusel 4–5 minutit.
3. Algul sega aeg-ajalt pannilabidaga, kuni roog hakkab veidi hanguma.
4. Puista peale fetajuust ja tomatipoolikud ning lase veel mõned minutid küpseda, kuni toit on kreemjas ja hangunud, kuid mitte liiga kuiv.
Kasutaksin fetajuustu asemel Džiugase kõvat juustu.Samuti kasutaksin pitsade ja bolognese kastmete peale riivimiseks.