Aiahooaeg 2014

Netcat
Abikokk
2014-04-30 18:49:44
Kuulge, savipotte pole kunagi mõtet ära visata, tuleks purustada ja siis saab kergkruusa asemel drenaažina kasutada, kus vaja on.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2014-05-16 20:56:29
Nii peotäis sparglit ja täna kasvuhoonest ka üks kurk!

Zap*

Seenekas
Abikokk
2014-05-17 23:00:53
Mul kaasa on täiesti minu abita suutnud tekitada mitmeid peenraid. Igatahes on mullas herned-oad, siis veel midagi, mis mulle meelde ei jäänud. Homme on tal vaba päev, siis saab tšekata. Minu sügisel pandud uued maasikataimed ja küüslaugud kasvavad mühinal. Tomatitaimed on ka imelised, ehk saab homme kasvuhoonele kile peale, siis võiks nad suurtes pottides välja viia. Spargel pole veel nina välja pistnud ja talve alla külvatud peterselli jms. pole kaks päeva piilumas käinud. Vähemalt murel ja ploomid õitsevad, ehk ei tule öökülma sel ajal. Kõigele lisaks tõi sõbranna mulle oma ema aiast pundi karulauku, mida seal terve aed täis pidi olema ja mu tubli mees harutas selle lahti ning istutas kenasti maha. Ega ma ei kujutanud seda nii ette, et mul nüüd üle kümnemeetrine peenar neid on. :) Jääb ainult pöialt hoida, et neile see koht kasvada meeldib.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-19 11:54:04
Hommikust! Vahendan Tallinna Loomaaia abipalvet :) Armsad loomaaiasõbrad! [b][/b] 2014. aastal saavad kõik head inimesed taaskord loomaaia hüvanguks näpud mullaseks teha. Ootame kõiki aia- ja põllumaa omanikke mulda panema lisaks mõned kõrvitsa – ja kaalikataimed ka loomaaiaasukate jaoks. Sügisel aitab saagi loomaaeda tuua kullerfirma DPD. Soovime kõigile edukat kõrvitsa ja kaalika-aastat!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silx
Abikokk
2014-06-06 08:13:23
Ma pean hakkama juba maasikatele võrku peale tõmbama... ja esimene pisikene tomatikene ka juba paisub. Tikrid põõsas nii suured, et tee või kohupiimavormi. Flammentanz on paksult õiepungi täis. Kole varajane on kõik. ...

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-06-10 21:57:02
Minu ürdipeenar on päris lopsakas juba: Pesamuna tunneb erilist huvi murulaugu vastu, pidevalt leian kuskilt neid kenasid lillasid õietupse :)

Zapxpxau
Abikokk
2014-06-17 13:31:16
Esimene kausitäis maasikaid söödud. Salvei õitseb võimsalt, täitsa nagu mõni lill kohe. Sparglit oli see aasta nii palju, et ma lihtsalt ei jõudnud nii palju tarbida ja sületäis läks komposti. Istutasin ühe hortensia. Forever&Ever sarjast.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-06-17 16:47:58
Zapxpxau:
Sparglit oli see aasta nii palju, et ma lihtsalt ei jõudnud nii palju tarbida ja sületäis läks komposti.
Zapxpxau, kas Sa oma sparglipeenrast pilti teeksid? Meil on paar taime, aga konteinerites hetkel ja pole suutnud välja mõelda, kuhu ja kuidas peaks täpselt need istutama..

Zapxpxau
Abikokk
2014-06-20 16:09:20
Pille:
Zapxpxau:
Sparglit oli see aasta nii palju, et ma lihtsalt ei jõudnud nii palju tarbida ja sületäis läks komposti.
Zapxpxau, kas Sa oma sparglipeenrast pilti teeksid? Meil on paar taime, aga konteinerites hetkel ja pole suutnud välja mõelda, kuhu ja kuidas peaks täpselt need istutama..
Peenraks otseselt palju nimetada. Mingi neli taime on istutatud hanereas maasikapeenra kõrvale. Kena päikeseline koht. Kõige kõrgem taim läheduses on till, seega konkurentsi nagu pole.

Zap*

Liisi
Abikokk
2014-06-20 17:13:08
Meie aiapidamine paar nädalat tagasi. Täna saime esimese maasika. Salvei õitseb kenasti, murulauk on peaaegu õitsemise lõpetanud. Enamus tomateid alles õitsevad, üksikutel on rohelised viljad küljes. Peatselt saame süüa teise külvi redist-salatit. Eile noppisin metsaservalt esimesed metsmaasikad :P

Liisi Blogi

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>