Aiahooaeg 2014

Ilse
Abikokk
2014-04-29 16:53:10
Pille, kas kütad siis kasvuhoonet öösel natuke juurde? Ma ikka ei julge veel viia tomateid :D Kuidagi kummaline on see kevad, niitsin juba muru korra aga samas pole puudel veel lehtigi... Täna istutasin maasikataimi, ega tea võibolla võtab külm ära veel, lubavad ju lörtsi lausa.

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-29 17:03:27
Ilsu:
Pille, kas kütad siis kasvuhoonet öösel natuke juurde? Ma ikka ei julge veel viia tomateid :D Kuidagi kummaline on see kevad, niitsin juba muru korra aga samas pole puudel veel lehtigi...
Ei küta ma midagi, aga ühe öökülmaöö elasid nad igatahes kenasti üle (õue istutatud lehtkapsakesed aga kärvasid ära, panin täna just uued taimekesed, ema jälle andis). Meil on sellest paksust popist plastmassist see kasvuhoone, äkki hoiab paremini sooja? Kütame kasvuhoonet ainult talviti ja siis kanade rõõmuks :D
Ilsu:
Täna istutasin maasikataimi, ega tea võibolla võtab külm ära veel, lubavad ju lörtsi lausa.
:O :O

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2014-04-29 17:29:55
Ma lähen panen vist neile maasikatele katteloori ikka peale :D

Ilse köögis

Fre
Abikokk
2014-04-29 20:54:17
Jippijee, ma saan ka aiandussaavutustest raporteerida. Nimelt minu mullune lemmik metsik rukola ei ole talvega isegi mitte välja läinud, lume alt tulid rohelised tutsakad ja nüüd on jõudsalt kosuma hakanud, lisaks paistab taimede vahel veel hulgaliselt isekülvi tulemusi. Seda rukolat ei taha teod ka, tavalise pistsid mullu vuhinal pintslisse. Lisaks on ilusti uusi lehti ajanud äranäritud poepotitaimed - salat ja spinat. Ühesõnaga, mulle täiesti jõukohane aiandusžanr.
Ilse
Abikokk
2014-04-29 23:06:57
[1quote]Jippijee, ma saan ka aiandussaavutustest raporteerida. Nimelt minu mullune lemmik metsik rukola ei ole talvega isegi mitte välja läinud, lume alt tulid rohelised tutsakad ja nüüd on jõudsalt kosuma hakanud, lisaks paistab taimede vahel veel hulgaliselt isekülvi tulemusi[/quote] Ja minul läks selle talvega välja, eelmisel aastal oli veel väga võimas ja see lumeta talv tegi siis lõpu, Külvasin juba uued seemned. 5 aastat lokkas mühinal :) Rahu ta põrmule :)

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-30 13:25:45
Kuulge, kas kellelgi pruune savipotte pole vaja? Mees tahab ära visata. Nädalavahetuseks on suur konteiner ka tellitud, aga kui keegi potte tahab ja need enne nädalavahetust ära viib, siis annan ära..

Lausperfektne
Kokaõpilane
2014-04-30 13:54:51
Kui suured sul need potid on? Alustan sel aastal ka kasvuhoones pottidega ja oleks vaja küll...
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-30 16:08:23
Lausperfektne:
Kui suured sul need potid on? Alustan sel aastal ka kasvuhoones pottidega ja oleks vaja küll...
Lausperfektne, need on sellised 10-12 cm läbimõõduga väikesed potid, pilt siin.

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-30 16:08:29
Lausperfektne:
Lausperfektne, need on sellised 10-12 cm läbimõõduga väikesed potid, pilt siin.

Lausperfektne
Kokaõpilane
2014-04-30 17:53:50
Need jäävad kasvuhoones kasutamiseks väikseks ja muud kasutust ma hetkel ei suuda mõelda, seega loobun pakkumisest.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>